LABORATOIRE PHYSAN LA PROBIOLYSE
Z.A. 6 rue des Avoiries
22100 St Samson sur Rance – France
e-mail: n.pelier@physan.fr
www.physan.fr
Mob/WhatsApp : +33 6 79 44 84 48
Tel : +33 2 96 39 39 60
Skype : nicolas_pelier
WeChat : N_Pelier
Line : nicolas_pelier
PHYSAN ma dużą wiedzę na temat biotechnologii przetwarzania drożdży.
Od 1983 roku projektujemy i produkujemy oryginalne i ekskluzywne rozwiązania w zakresie zdrowia i żywienia zwierząt.
PHYSAN produkuje czyste inaktywowane drożdże w postaci płynnej i sproszkowanej.
Nasze produkty wytwarzamy z drożdży piekarniczych (szczep saccharomyces cerevisiae) w naszej fabryce (w St Samson sur Rance / Francja).
PHYSAN może sprzedawać te inaktywowane drożdże jako „surowiec”, ale używamy tego surowca do produkcji suplementów paszowych dla wszystkich gatunków zwierząt.
PHYSAN szuka teraz dystrybutora w twoim kraju, który mógłby dystrybuować nasze produkty pod naszą marką lub pod własną marką.
Nasza fabryka może również wytwarzać produkty „szyte na miarę” dla naszego dystrybutora.
Jeśli więc prześlesz nam wzór, który chcesz, abyśmy wyprodukowali, przeanalizujemy Twoją prośbę i skontaktujemy się z Tobą odnośnie wykonalności produktu i jego ceny.
PHYSAN has a strong knowledge in yeast processing biotechnologies.
Since 1983, we have been designing & manufacturing original & exclusive solutions for animal health & nutrition.
PHYSAN manufactures pure inactivated yeast in liquid & powder form.
We manufacture our products from bakery yeast (saccharomyces cerevisiae strain) in our factory (in St Samson sur Rance /France).
PHYSAN can sell these inactivated yeasts as a « raw material »,
but we also use this raw material to manufacture « feed supplements » for all animal species.
PHYSAN is now looking for a distributor in your country who could distribute our products under our brand, or under his brand.
And our factory can also manufacture « tailor made » products for our distributor.
So if you send us a formula that you would like us to manufacture,
we will study your request and get back to you with the product feasibility & price.